« Naar overzicht

Genzyme, Geel

Categorie:

Bedrijf : Genzyme / Sanofi

Farmaceutische sector

Bij Genzyme BVBA in Geel hebben wij complexe verbouwingen uitgevoerd. De laboratoria werden volledig omgebouwd tot kantoorruimtes. Deze renovatiewerken werden op 3 maanden uitgevoerd en dit met groot succes.

Verloop van de werken

Na een grondige voorbereiding van de werken door onze project- en werfleider zijn we gestart met afbraakwerken. De leidingen, technische installaties, wanden en meubilair werden gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd door erkende verwerkers. Gevaarlijke producten zoals onder andere airco’s kregen de nodige verwerkingsattesten.

Wanneer de afbraakwerken werden afgerond, zijn we gestart met de renovatiewerken. Nieuwe tussenwanden werden geplaatst, vervangen/vernieuwen van vloertegels, herplaatsen van lichtarmaturen, herstelling van de beschadigde muren, schilderen van wanden en plafonds en tenslotte het herstellen van glazen tussenwanden. Dakdoorvoeren werden hersteld met Resitrix na verwijdering van alle installaties.

Na verloop van de werken werden de vloeren en ramen grondig gereinigd.

 

"Werf is door jullie met succes afgerond, dikke merci aan Suerickx en speciaal een dikke merci aan jullie werfleider Daan die de zaken in de field zeer goed heeft aangepakt."

— K.M.