Je vaste aannemer voor alle industriële onderhoudswerken

Vertrouw op Group Suerickx als vaste onderhoudspartner voor je industriële site. Wij nemen het volledige industrieel onderhoudsmanagement op ons, waarbij een multidisciplinair team alle kleinere onderhoudswerken en renovaties stipt en vakkundig uitvoert. Een samenwerking op langere termijn met één vaste onderhoudspartner heeft alleen maar voordelen.

Eén totaalpartner voor je industrieel onderhoud

Het onderhoud van een industriële site bezorgt je heel wat kopzorgen. Wanneer je niet in zee gaat met één partij moet je voortdurend beroep doen op verschillende aannemers en bouwbedrijven. Dit vereist heel wat coördinatie en opvolging. Bovendien is niet iedereen vertrouwd met de veiligheidsvoorschriften op een industriële site.

Als je kiest voor één vaste gespecialiseerde industriële onderhoudspartner voor je volledige site – binnen én buiten – dan bespaar je jezelf heel wat tijd, kosten én kopzorgen. Group Suerickx beschikt over een multidisciplinair team van vakmensen waarin een brede waaier aan bouwdisciplines vertegenwoordigd is.

Wij hebben eigen mensen voor alle mogelijke dakwerken, betonwerken, buiten- en binnenschilderwerken en interieurwerken. Dit betekent dat we vrijwel alle bouwkundige onderhouds- en herstellingswerken met eigen mensen uitvoeren.

Voor het onderhoud van alle technieken waaronder HVAC, elektriciteit, sanitair, netwerken,… werken we samen met vaste partners. Hun interventies gebeuren volledig onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Samenwerking op lange termijn

Door voluit te kiezen voor een samenwerking op lange termijn, kan je rekenen op een onderhoudspartner die meedenkt in je volledige onderhoudsmanagement. Alle mogelijke raam- en jaarcontracten zijn bespreekbaar voor een permanente aanneming.

Ook toegewijde onderhoudsteams die voltijds of op afgesproken vaste dagen aanwezig zijn op je site, behoren tot de samenwerkingsmogelijkheden.

Al snel kennen onze mensen je industriële site door en door, waardoor wij je met preventieve onderhoudsacties veel geld kunnen besparen.

Veiligheid, timing én communicatie

Veiligheid, timing én communicatie staan centraal tijdens onze langdurige samenwerking voor industrieel onderhoud en reparaties.