Dé specialist voor industriële verbouwingen en totaalrenovaties

De bedrijfsnaam Aannemingen Suerickx werd in augustus 2017 vervangen door de overkoepelende bedrijfsnaam Group Suerickx. Binnen deze bedrijvengroep richten wij ons op totaalprojecten voor industriële verbouwingen en renovaties, alsook in onderhoudsmanagement. Om deze verbouwingen en renovaties tot een goed einde te brengen, brengen wij in ons aannemersbedrijf een aantal bouwdisciplines samen. De overkoepelende groep staat garant voor de nodige logistieke ondersteuning en expertise op vlak van veiligheid en preventie.  

Eerst studeren, dan uitvoeren

Wij beginnen nooit onbezonnen aan een renovatie- of verbouwingsopdracht. Elk project start met een grondige analyse en een diepgaande inhoudelijke voorbereiding. Dit studiewerk gebeurt door onze eigen engineers.

Gespecialiseerde vakmensen voor een totaalverhaal

Group Suerickx bestaat uit kleine teams met elk hun eigen specialiteiten: industriële vloeren, dakwerken, betonherstellingen, buitenaanleg, binnenafwerking, schilderwerken,…. De optelsom van al deze teams maakt van ons een aannemersbedrijf dat de meest complexe industriële renovatie- en verbouwingsprojecten de baas kan.

Projecten in heel België

Dankzij onze drie vestigingen in Herentals, Zellik en de Antwerpse haven voeren wij opdrachten uit voor industriële klanten in heel België. Afstanden houden ons niet tegen.