Volledige renovaties van industriële sites, kantoor- en appartementsgebouwen

Is je industriële site, kantoor- of appartementsgebouw aan een renovatie toe? Vertrouw op Suerickx Aannemingen voor een volledige renovatie, binnen én buiten. Wij coördineren het volledige project. Daarbij voeren we de bouwkundige renovatiewerken uit met eigen vakmensen. Voor de technieken schakelen we vertrouwde onderaannemers in. Eén van onze specialiteiten vormt de heropbouw van bedrijfssites na brand.

Waarom een gespecialiseerde partner voor totaalrenovaties?

Group Suerickx specialiseert zich volledig in totaalrenovaties. Deze projecten vereisen veel meer planning, projectmanagement én vakmanschap dan nieuwbouwprojecten. Bij renovaties duiken er altijd onvoorziene omstandigheden op. Bovendien is de samenhang en opvolging van de verschillende bouwdisciplines veel complexer.

Totaalrenovaties van kantoor- en appartementsgebouwen kan zorgen voor een nieuwe uitstraling van je gebouw of om te voldoen aan de nieuwe normen op vlak van isolatie en veiligheid. Group Suerickx heeft de beste vakmensen in eigen huis die werken met eigen en goed onderhouden materiaal. Zo leggen wij de focus op innovatie in uitvoering.

Industriële totaalrenovaties gebeuren vaak op zeer specifieke en veiligheidsgevoelige locaties. Denk daarbij aan sites in de petrochemie, de voedselnijverheid, de farmaceutica, … Suerickx Aannemingen beschikt over ruime ervaring in deze sectoren.

In vele gevallen moet de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd blijven tijdens de renovatie, wat een extra moeilijkheidsgraad inhoudt voor de planning en coördinatie.

Vanaf de afbraakwerken tot en met de finale oplevering kan je rekenen op Group Suerickx. Wij hebben eigen vakmensen in huis voor alle nodige grond-, riolerings- en funderingswerken, de betonwerken, de dakwerken, de schilderwerken en de binnenafwerking.

Voor de gespecialiseerde technieken zoals HVAC, elektriciteit en sanitair werken we samen met vaste onderaannemers. Zij voeren de werken uit onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

Eén aanspreekpunt!

Wanneer je kiest voor een totaalrenovatie met Suerickx Aannemingen, dan krijg je één aanspreekpunt voor de volledige opdracht. Hiermee bespaar je heel wat tijd en kopzorgen.

Veiligheid, timing én communicatie

Naast de kwaliteit van het afgeleverde werk vormen veiligheid, timing én communicatie onze belangrijkste aandachtspunten.

  • Zeker op industriële sites is veiligheid Onze eigen preventie- en veiligheidsadviseur waakt over het veilige verloop van de renovatiewerken.
  • Je mag op je twee oren slapen: dankzij de nauwgezette planning en werfvoorbereiding respecteren wij de afgesproken timing. Wanneer nodig steken onze mensen probleemloos een tandje bij ’s nachts of tijdens de weekends.
  • Wij streven naar een hecht partnership met onze opdrachtgever. Een transparante en snelle communicatie vormt daarvan de hoeksteen. Meer over de kwaliteit van ons werk.